luni, 6 iulie 2009

Lady Gaga fara machiaj... terifiant




E faimoasa pentru look-ul ciudat si hainele lipsa, insa surprinsa fara ele nu mai ramane prea mult din Lady Gaga. In umbra celebrei imagini ramane doar o fata imbatranita si pielea traumatizata de tratamentul soc pe care il suporta zilnic.
Cantareata a fost surprinsa alaturi de iubitul ei pe o plaja retrasa din Hawaii, acolo unde isi petrece vacanta de vara.


Lady Gaga a ales sa isi lase pielea sa respire si a mers pe un machiaj sumar (doar creion si rimel). Pacat, pentru ca fanii abia daca au recunoscut-o si atunci cand au facut asa nu au stiut cum sa dispara mai repejor.


Singurul curajos a fost iubitul ei, Speedy, care nu a parut traumatizat dupa ce vedeta a renuntat la masca de machiaj.Cu parul vraiste, o tinuta ciudata pentru o zi de plaja si vizibil obosita, Lady Gaga semana mai degraba cu Marilyn Manson, decat cu versiunea Gaga din videoclipuri...risca sa arate la 20 de ani ca Madonna (care a atins venerabila varsta de 50 :P).

Miley Cyrus si virginitatea





Cu toate ca a declarat ca formeaza in continuare un cuplu cu fotomodelul Justin Gaston, Miley jura ca va ramane virgina pana la casatorie. Crescuta intr-o familie de crestini devotati, cantareata sustine ca nu va renunta la credinta pentru a-si satisface poftele trupesti.
Miley Cyrus si iubitul ei de 20 de ani, Justin Gaston, au fost surprinsi vineri, 1 mai, in studiourile de inregistrari din Hollywood. Cei doi au pus astfel capat speculatiilor ca s-ar fi desparti.Starul Disney, in varsta e 16 ani, fusese vazuta recent cu fostul ei iubit Nick Jonas, insa aceasta a fost doar o intalnire cordiala, nicidecum reluarea relatiei.
Miley si Justin sunt impreuna de ceva vreme, dar adolescenta jura ca il va vedea dezbracat doar in poze pana la casatorie (Justin e fotomodel pentru prezentarile de lenjerie intima).
Actrita din Hannah Montana a jurat ca va ramane virgina pana in noaptea nuntii si totul datorita bunei cresteri pe care a primit-o de la parinti."Vreau sa imi pastrez virginitatea pana ma casatoresc. Am crescut intr-o familie crestina", si-a motivat alegerea Miley intr-o declaratie pentru Daily Mail.
Mult succes! :d
Nu de alta, dar Britney si multe alte vedete "virgine" au pierdut cursa :P.