sâmbătă, 27 iunie 2009

A MURIT MICHAEL JACKSON! :(


Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a murit in locuinta sa din Los Angeles la ora 02.26 (ora locala). In urma autopsiei, legistii au decis ca nu pot stabili cauza mortii decat in urma unor teste aprofundate care pot dura 4 - 6 saptamani. 11.30 Un reprezentant al Biroului de Medicina Legala din Los Angeles a anuntat ca trupul neinsufletit al lui Michael a fost mutat la o casa mortuara, vineri seara. Familia starului nu a vrut ca adresa acesteia sa fie facuta publica.

08:45 Cinci detectivi din cadrul LAPD, de la departamentul furturi/omucideri s-au intalnit cu membri ai familiei lui Michael Jackson in locuinta acestuia. Ambele parti au solicitat intalnirea, pentru a afla mai multe informatii privind circumstantele mortii artistului.

Michael fusese transportat de urgenta la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinta sa. Suspiciunea initiala a fost ca Michael a murit din cauza unui stop cardiac.

02:10 Conform www.mediafax.ro, organizatorii B'Estfest, ce va avea loc in perioada 1-5 iulie la Romexpo Bucuresti, vor dedica seara de 3 iulie memoriei lui Michael Jackson. De asemenea, acestia vor propune artistilor participanti la festival sa interpreteze o melodie din repertoriul starului pop.

01:53 Conform TMZ.com, familia lui Michael Jackson se va lupta cu toate fortele pentru ca Debbie Rowe sa nu primeasca custodia celor doi copii ai sai. Membrii familiei spun ca Paris si Michael Jr. nici macar nu o cunosc pe Debbie, ea nu face parte din viata lor.

01: 44 Medicul Conrad Murray, cel care se afla cu Michael in momentul decesului, s-a intors in oras si se pregateste sa dea declaratii politistilor care investigheaza cazul. ATASAT, POTI CITI O SCRISOARE DE ACUM 11 ZILE, PRIN CARE MEDICUL ISI ANUNTA PACIENTII CA TEMPORAR NU SE VA AFLA IN CABINETUL SAU DIN LAS VEGAS. Sursa: TMZ.

01:30 Autopsia a fost incheiata; familia poate sa ia acasa trupul neinsufletit al lui Michael Jackson. Purtatorul de cuvant al legistilor nu a vrut sa comenteze substantele cu care Michael ar fi fost intoxicat. Acesta a declarat ca asteapta rezultatele testelor si cele ale raportului toxicologic pentru a decide care a fost cauza mortii. Medicii legistii au declarat ca nu au gasit urme de violenta pe corpul lui Michael. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant a spus ca, intr-adevar, Michael lua medicamente prescrise de medicul sau.

00:40 TMZ.com dezbate dependenta lui Michael Jackson de medicamente si scrie ca, in 2007, cantaretul a fost dat in judecata de o companie farmaceutica. Datoria acumulata: aproape 102.000 USD!!!

27 iunie

20:59 Sora lui Michael Jackson, Janet, a ajuns pe aeroportul Van Nuys din Los Angeles

20:00 Cand paramedicii au ajuns la resedinta lui Michael Jackson, acestia au vrut sa pronunte decesul starului, dar medicul personal al artistului a refuzat acest lucru. Mai mult, paramedicii au constatat ca s-au facut manevre de resuscitare inainte ca ei sa ajunga.

19:18 Potrivit Sky News, politistii au ridicat mai multe pungi cu medicamente din locuinta starului.

19:00 Debbie Rowe va primi custodia a doi dintre copiii lui Michael Jackson, Paris si Michael Jr., potrivit TMZ.

18:18 Legistii sustin ca rezultatele testelor de toxicologie vor fi gata in aproximativ 6-8 saptamani.

18:00 Medicii legisti din Los Angeles au inceput autopsia trupului lui Michael Jackson.

17:00 Potrivit TMZ, un doctor care locuia la resedinta lui Michael Jackson este cautat de autoritati. Polititistii vor sa-l audieze, mai ales ca doctorul este banuit ca i-ar fi facut o injectie starului inainte de moarte.

15:40 The Sun: Potrivit unor surse din spitalul UCLA, Michael Jackson s-ar fi prabusit dupa ce i s-a facut o injectie cu Demerol, un calmant puternic care seamana cu morfina.

12:39 Tarak Ben Ammar, fost manager al lui Michael Jackson, i-a calificat, vineri, drept "criminali" pe medicii "sarlatani" care au profitat, in opinia sa, de faptul ca starul american era un "ipohondru" care "se indopa" cu medicamente, potrivit postului de radio francez Europe 1.

10:49 Daily Mail: Dependenta de medicamente l-a distrus! Rudele cantaretului se asteptau la acest final. Michael Jackson devenise dependent de medicamente cu mult timp in urma, iar stresul cauzat de cele 50 de concerte ce urmau sa se desfasoare la Londra, l-ar fi determinat sa-si mareasca doza de medicamentatie ceea ce i-a fost fatal.

10:00 The Sun: Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze.

07:40 Mama cantaretului si cei trei copii ai sai s-au grabit sa ajunga la spital si, potrivit surselor din cadrul spitalului, cantaretul si-a dat ultima suflare avandu-i alaturi pe cei dragi. Un purtator de cuvant al familiei Jackson a declarat ca familia trece prin momente cumplite si este devastata.

07:37 Un avocat al familiei a declarat ca Michael Jackson lua medicamente pentru a fi in forma in vara aceasta, la concertele din Londra si ca decesul sau nu este deloc surprinzator. Se pare ca abuzul de pastile l-a insotit pe regele muzicii pop in ultimii ani, pe drumul distructiv pe care pornise.

03:07 Moartea sa este comparata cu cea a lui Elvis.

03.05 "Michael Jackson a facut cultura sa accepte o persoana de culoare", a declarat pastorul Al Sharptop.

03.00 Lt. Fred Corral de la The Los Angeles County Coroner's Office a declarat ca autopsia va fi efectuata astazi, iar rezultatele sunt asteptate in cel mult o zi

02:30 Familia lui Michael a ajuns la spital.

02:29 Potrivit purtatorului de cuvant al Centrului Medical UCLA din Los Angeles, artistul a ajuns la spital in coma profunda.

02:25 Sute de admiratori s-au adunat in fata spitalului UCLA.

02:20 CNN, care citeaza un medic legist, anunta ca artistul a incetat din viata.

02:16 Los Angeles Times, BBC, New York Times si Associated Press au confirmat pana acum moartea regelui pop.

26 iunie

Potrivit Los Angeles Times, artistul nu mai respira atunci cand paramedicii au sosit la resedinta sa din Los Angeles. In ambulanta, Michael Jackson a fost resuscitat. Potrivit unuia dintre fratii sai, Michael s-a prabusit in locuinta sa, iar cand cadrele medicale au ajuns la el nu mai respira.

Michael Jackson avea programata o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, care ar fi trebuit sa aiba loc intre 13 iulie anul acesta si martie 2010.

Artistul a locuit in ultimele doua luni in Los Angeles, unde a facut repetitii si s-a pregatit pentru show-urile mult asteptate de fani.

Michael Jackson s-a nascut in 29 august 1958. Supra-numit si Regele Muzicii Pop, a fost al saptelea membru al familiei Jackson.

A debutat in cariera muzicala de la varsta de 11 ani ca membru al formatiei The Jackson 5 si a inceput cariera solo in 1971 in timp ce era inca un membru al grupului.

A fost una dintre putinele vedete introduse in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori, a primit 13 Premii Grammy.


Tatuajul invizibil! :>


Dacă ai visat întotdeauna la un tatuaj rebel, "la vedere", dar ţi-a fost teamă că nu e foarte potrivit pentru birou, atelierul Dark Tatoo din Londra are soluţia perfectă pentru tine. Tatuajul invizibil, cu culoare "simpatică", care se vede doar în lumina neagră. Sunt ultimul trend în Marea Britanie şi se pare că va prinde bine în toată Europa!

FEMEIA PERFECTA

Inalta, 90-60-90, draguta, sincera, cu un job bun, buna gospodina, buna amanta si o prezenta deosebita in societate. Ce ziceti, suna bine? Oare asa arata femeia ideala? Cu ceva ani in urma dimensiunile de mai sus incantau orice barbat, astazi... parca a inceput sa nu se mai limiteze la niste simple dimensiuni.

Ba din contra, unii sustin ca barbatii au inceput sa caute femei ceva mai voluptoase. De fapt, asa cum exista barbati si barbati, la fel exista gusturi si gusturi.

Fiecare barbat crede ca are in minte conturul unei femei ideale, insa atunci cand gasesc o femeie potrivita, aceste contururi se schimba, iar femeia respectiva devine ideala. Frumusetea femeii naste dificultati de apreciere.
Femeie fara cusur nu exista, cum nu exista nici barbat fara cusur. Insa, femei si barbati ideali exista.

Multi barbati isi aleg femei care sunt genul de trofeu, cele care sa le ridice statutul in randul barbatilor si sa le contracareze insecuritatile. Asta nu e un lucru rau, daca gasesc femeia potrivita, cea care sa-i faca fericiti si careia sa nu-i pese de aspect, varsta sau statut social.

Cateva dintre tipologiile de femei dorite de barbati ar putea fi clasificate astfel:

Draguta



Eterna optimista ce are o atitudine pozitiva, multumita intotdeauna de ceea ce are, mai exact, compania ideala. Este o persoana originala, fara urma de prefacatorie si este intotdeauna fericita sa te vada. Acest gen de femeie este greu de gasit, deoarece majoritatea sunt luate imediat ce apar "disponibile pe piata".

Justitiara

Adevarata feminista, dar nu una radicala, de genul celor care urasc barbatii. Nu este genul de femeie care cere drepturi egale intre femei si barbati, dar care se asteapta ca barbatul sa o intretina, ci mai degraba genul care crede in egalitate de la pregatirea cinei pana la lupta in prima linie de razboi. Este genul de femeie convinsa ca o relatie ar trebui sa fie un parteneriat in care fiecare isi aduce aportul in proportie de 50%.

Senzuala

Iubeste barbatii si sexul si nu ascunde acest lucru. Sa nu intelegeti prin descrierea anterioara ca isi vinde corpul sau ca se foloseste de sex pentru a manipula barbatii, ci pur si simplu asa este ea. A nu se confunda insa cu o nimfomana, care are probleme psihologice. In timp ce majoritatea femeilor o urasc deoarece se ofera pe tava barbatilor, acestia o adora, normal, nu numai pentru ca este lipsita de inhibitii, dar si datorita faptului ca nu ascunde ca-i place sexul.

Directa

Este acea femeie care stie sa comunice. Nu-i plac jocurile, nu asteapta ca barbatii sa-i citeasca gandurile. Daca are ceva de zis, nu va ezita nicio clipa sa-ti aduca la cunostinta acest lucru. Desi poate fi mai necioplita uneori, cel putin o sa-ti dai seama unde te afli in opinia ei si nu va fi nevoie sa-ti pierzi timpul incercand sa-i descifrezi comportamentul.

Independenta

Este genul de femeie potrivita pentru barbatii care nu au indeajuns de mult timp de investit intr-o relatie sau pentru cei care au nevoie de mai multa libertate. Independenta are o viata proprie si nu depinde de nimeni, nici financiar si nici din punct de vedere al petrecerii timpului liber. Este genul care vrea un barbat in viata ei, dar care nu are nevoie de el. Si in mod sigur nu se asteapta de la un barbat sa-i rezolve problemele si nu da vina pe el cand lucurile nu merg asa cum ar trebui.

In momentul in care totul va veni de la sine si inima ii va spune ca ea este aleasa, atunci va sti. Doar atunci. Intre timp... o sa se amageasca sau o sa-si continue cautarea femeii ideale. Fiecare are idealul lui, undeva, iar acesta sta si asteapta sa fie gasit, sa fie completat.

Nu multi au parte de femeia ideala, nu pentru ca ea nu exista, ci pentru ca oricat de mult ar vrea sa fie ideala, intr-un final ii va gasi un defect pentru ca la un moment dat se va simti complexat de perfeciunea ei si va vrea cu tot dinadinsul sa o faca umana.

Femeia ideala nu trebuie sa fie acea femeie care corespunde unor standarde generale si universale, ci stadardelor individuale trecute prin mintea si sufletul fiecaruia.
ieri am scapat si de ce era mai greu... si anume,proba scrisa la lb romana! \:d/ a picat "ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" :d