sâmbătă, 27 iunie 2009

A MURIT MICHAEL JACKSON! :(


Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a murit in locuinta sa din Los Angeles la ora 02.26 (ora locala). In urma autopsiei, legistii au decis ca nu pot stabili cauza mortii decat in urma unor teste aprofundate care pot dura 4 - 6 saptamani. 11.30 Un reprezentant al Biroului de Medicina Legala din Los Angeles a anuntat ca trupul neinsufletit al lui Michael a fost mutat la o casa mortuara, vineri seara. Familia starului nu a vrut ca adresa acesteia sa fie facuta publica.

08:45 Cinci detectivi din cadrul LAPD, de la departamentul furturi/omucideri s-au intalnit cu membri ai familiei lui Michael Jackson in locuinta acestuia. Ambele parti au solicitat intalnirea, pentru a afla mai multe informatii privind circumstantele mortii artistului.

Michael fusese transportat de urgenta la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinta sa. Suspiciunea initiala a fost ca Michael a murit din cauza unui stop cardiac.

02:10 Conform www.mediafax.ro, organizatorii B'Estfest, ce va avea loc in perioada 1-5 iulie la Romexpo Bucuresti, vor dedica seara de 3 iulie memoriei lui Michael Jackson. De asemenea, acestia vor propune artistilor participanti la festival sa interpreteze o melodie din repertoriul starului pop.

01:53 Conform TMZ.com, familia lui Michael Jackson se va lupta cu toate fortele pentru ca Debbie Rowe sa nu primeasca custodia celor doi copii ai sai. Membrii familiei spun ca Paris si Michael Jr. nici macar nu o cunosc pe Debbie, ea nu face parte din viata lor.

01: 44 Medicul Conrad Murray, cel care se afla cu Michael in momentul decesului, s-a intors in oras si se pregateste sa dea declaratii politistilor care investigheaza cazul. ATASAT, POTI CITI O SCRISOARE DE ACUM 11 ZILE, PRIN CARE MEDICUL ISI ANUNTA PACIENTII CA TEMPORAR NU SE VA AFLA IN CABINETUL SAU DIN LAS VEGAS. Sursa: TMZ.

01:30 Autopsia a fost incheiata; familia poate sa ia acasa trupul neinsufletit al lui Michael Jackson. Purtatorul de cuvant al legistilor nu a vrut sa comenteze substantele cu care Michael ar fi fost intoxicat. Acesta a declarat ca asteapta rezultatele testelor si cele ale raportului toxicologic pentru a decide care a fost cauza mortii. Medicii legistii au declarat ca nu au gasit urme de violenta pe corpul lui Michael. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant a spus ca, intr-adevar, Michael lua medicamente prescrise de medicul sau.

00:40 TMZ.com dezbate dependenta lui Michael Jackson de medicamente si scrie ca, in 2007, cantaretul a fost dat in judecata de o companie farmaceutica. Datoria acumulata: aproape 102.000 USD!!!

27 iunie

20:59 Sora lui Michael Jackson, Janet, a ajuns pe aeroportul Van Nuys din Los Angeles

20:00 Cand paramedicii au ajuns la resedinta lui Michael Jackson, acestia au vrut sa pronunte decesul starului, dar medicul personal al artistului a refuzat acest lucru. Mai mult, paramedicii au constatat ca s-au facut manevre de resuscitare inainte ca ei sa ajunga.

19:18 Potrivit Sky News, politistii au ridicat mai multe pungi cu medicamente din locuinta starului.

19:00 Debbie Rowe va primi custodia a doi dintre copiii lui Michael Jackson, Paris si Michael Jr., potrivit TMZ.

18:18 Legistii sustin ca rezultatele testelor de toxicologie vor fi gata in aproximativ 6-8 saptamani.

18:00 Medicii legisti din Los Angeles au inceput autopsia trupului lui Michael Jackson.

17:00 Potrivit TMZ, un doctor care locuia la resedinta lui Michael Jackson este cautat de autoritati. Polititistii vor sa-l audieze, mai ales ca doctorul este banuit ca i-ar fi facut o injectie starului inainte de moarte.

15:40 The Sun: Potrivit unor surse din spitalul UCLA, Michael Jackson s-ar fi prabusit dupa ce i s-a facut o injectie cu Demerol, un calmant puternic care seamana cu morfina.

12:39 Tarak Ben Ammar, fost manager al lui Michael Jackson, i-a calificat, vineri, drept "criminali" pe medicii "sarlatani" care au profitat, in opinia sa, de faptul ca starul american era un "ipohondru" care "se indopa" cu medicamente, potrivit postului de radio francez Europe 1.

10:49 Daily Mail: Dependenta de medicamente l-a distrus! Rudele cantaretului se asteptau la acest final. Michael Jackson devenise dependent de medicamente cu mult timp in urma, iar stresul cauzat de cele 50 de concerte ce urmau sa se desfasoare la Londra, l-ar fi determinat sa-si mareasca doza de medicamentatie ceea ce i-a fost fatal.

10:00 The Sun: Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze.

07:40 Mama cantaretului si cei trei copii ai sai s-au grabit sa ajunga la spital si, potrivit surselor din cadrul spitalului, cantaretul si-a dat ultima suflare avandu-i alaturi pe cei dragi. Un purtator de cuvant al familiei Jackson a declarat ca familia trece prin momente cumplite si este devastata.

07:37 Un avocat al familiei a declarat ca Michael Jackson lua medicamente pentru a fi in forma in vara aceasta, la concertele din Londra si ca decesul sau nu este deloc surprinzator. Se pare ca abuzul de pastile l-a insotit pe regele muzicii pop in ultimii ani, pe drumul distructiv pe care pornise.

03:07 Moartea sa este comparata cu cea a lui Elvis.

03.05 "Michael Jackson a facut cultura sa accepte o persoana de culoare", a declarat pastorul Al Sharptop.

03.00 Lt. Fred Corral de la The Los Angeles County Coroner's Office a declarat ca autopsia va fi efectuata astazi, iar rezultatele sunt asteptate in cel mult o zi

02:30 Familia lui Michael a ajuns la spital.

02:29 Potrivit purtatorului de cuvant al Centrului Medical UCLA din Los Angeles, artistul a ajuns la spital in coma profunda.

02:25 Sute de admiratori s-au adunat in fata spitalului UCLA.

02:20 CNN, care citeaza un medic legist, anunta ca artistul a incetat din viata.

02:16 Los Angeles Times, BBC, New York Times si Associated Press au confirmat pana acum moartea regelui pop.

26 iunie

Potrivit Los Angeles Times, artistul nu mai respira atunci cand paramedicii au sosit la resedinta sa din Los Angeles. In ambulanta, Michael Jackson a fost resuscitat. Potrivit unuia dintre fratii sai, Michael s-a prabusit in locuinta sa, iar cand cadrele medicale au ajuns la el nu mai respira.

Michael Jackson avea programata o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, care ar fi trebuit sa aiba loc intre 13 iulie anul acesta si martie 2010.

Artistul a locuit in ultimele doua luni in Los Angeles, unde a facut repetitii si s-a pregatit pentru show-urile mult asteptate de fani.

Michael Jackson s-a nascut in 29 august 1958. Supra-numit si Regele Muzicii Pop, a fost al saptelea membru al familiei Jackson.

A debutat in cariera muzicala de la varsta de 11 ani ca membru al formatiei The Jackson 5 si a inceput cariera solo in 1971 in timp ce era inca un membru al grupului.

A fost una dintre putinele vedete introduse in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori, a primit 13 Premii Grammy.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu