joi, 16 iulie 2009

Picioare perfecte in 5 pasi!



Cati barbati pot rezista unor picioare frumoase? Cu siguranta nu foarte multi, asa ca ar fi cazul sa le oferi picioarelor tale tratamentul ideal. Ti-am pregatit reteta pentru picioare de invidiat, nu iti ramane decat sa o respecti si sa te bucuri de rezultate.

Pentru a avea picioare mai frumoase nu trebuie decat sa urmezi cu constiinciozitate un ritual de infrumusetare clasic. Nu e cazul sa te sperii, nu e nimic complicat!

1. Atentie la epilare

Daca iti razi picioarele ai grija la taieturi si la eliminarea unor portiuni din straturile superioare ale pielii. Nu te grabi cand te epilezi, ia-ti timpul necesar pentru a avea picioare fine la atingere.

Inainte de a folosi creme epilatoare sau ceara asigura-te ca nu vei avea reactii alergice, altfel vei obtine o piele iritata si o senzatie acuta de disconfort.

2. Hidrateaza din plin

Stralucirea va da un plus de frumusete picioarelor tale. O lotiune potrivita iti va oferi catifelare, protectie si va crea o stralucire aparte.

In plus, pe timpul verii poti folosi lotiuni care iti ofera un look bronzat si factor de protectie ridicat impotriva razelor soarelui.

3. Exfoliere adecvata

Nu te sfii sa folosesti lufa si exfoliantele de cateva ori pe saptamana (de preferat 3 ori). In felul acesta vei elimina surplusul de celule moarte ale pielii.

Cu ajutorul exfolierii vei scapa de cosuri, de fire pe par rebele si de alte probleme minore ale pielii. Rezultatul? Picioare de invidiat!

4. Exfoliant bogat in vitamine

Rasfatul cu un exfoliant bun iti va oferi senzatii desavarsite si un look impecabil. Nu te pripi si alege un exfoliant bogat in vitamine si arome care te relaxeaza.

Ofera-ti, macar o data pe luna, o experienta unica folosind produse special create pentru o piele mai ferma si mai frumoasa.

5. Exercitii, zi de zi!

Chiar daca vei folosi toate trucurile estetice mentionate mai sus, nu vei reusi sa obtii ceea ce ti-ai propus in totalitate.

Picioarele frumoase si tonifiate se obtin prin exercitiu sustinut. Asa ca renunta la scuze si treci la sala!

Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu